Ştiri

~Halloween la Erotic Angels Iasi ~

~Doua seri speciale pentru invitati speciali ~

Cu ocazia Noptii de Halloween, am decis sa organizam in Salonul Erotic Angels in noptile de 27 si 28 Octombrie o mica schimbare de ambient si de preturi pentru iubitorii de placere !

Am pregătit pentru tine surprize terifiante, costumatii autentice sexy, bauturi gratuite la intrarea in Salon si un discount de 10 % in aceste doua seri, toate acestea petrecându-se într-un cadru ce îţi va da fiori,de-a dreptul! Lasă-ţi teama deoparte şi relaxeaza-te la cea mai erotica petrecere de Halloween.

Programarile se fac telefonic la nr 0747783075

 

 

3 Modele frumoase noi

Salonului Masaj Erotic Angels Iasi i s-a marit echipa cu 4 Modele superbe, inalte, doua  cu forme, sani mari, fund bombat si inca doua domnisoare foarte frumoase, brunete slim, care sunt noi in Arta Masajului.
Pozele cu acestea vor fi puse pe site in decursul acestei saptamani.
Precizam ca 3 dintre cele venite noi, lucreaza pe timp de zi alaturi de Ana, superba blonda, iar celelalte fete : Cosmina,  Oana si Raluca, inclusiv una din domnisoarele noi, au programul de seara, dupa ora 20:00 pana dimineata in jur de ora 6:00.
Nu ezita sa iti faci o programare sau sa ne vizitezi pentru  a cunoaste domnisoarele noi, de a trai o experienta noua, sau de a reveni la cele deja cunoscute !

Va asteptam cu programari la nr de tel 0758989094 sau pe adresa oficiala de Facebook " Masaj Erotic Angels Iasi " !!!

Reducerile din timpul saptamanii !

De luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 beneficiati de urmatoarele:

Masaj erotic 30 min - 150 LEI

Thailandez Massage 30 min - 150 LEI

Erotic Spa & Champagne 60 min - 300 LEI

 

Daca va grabiti si nu aveti timp pentru o sedinta de masaj completa, va invitam pentru aceeasi sedinta doar ca la un timp si un pret redus !

Va asteptam !

New !!!

HALLOWEEN doar la Erotic Angels Iasi

Multe surprize pe 30, 01 si 1 Noiembrie 2015 penru Clientii nostri. Pentru ca TU esti mai presus de orice pentru noi!

Sampanie in partea casei, Permis de client si multe altele, doar la NOI !

Salonul nostru

  1. Sedinta de masaj erotic este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea de bine la nivel trupesc si spiritual. Vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

 

Masajul erotic

 

 

Masajul erotic este o ocazie de eliberare a stresului acumulat, si totodata o experienta erotica unica.
De aceea, salonul de masaj erotic Babylon Masaj, prin atmosfera creata in salon si calitatea serviciilor oferite, incearca sa va rupa de viata de zi cu zi si sa va arunce intr-o experienta unica, erotica, rafinata, si totodata foarte relaxanta.
 
Practic este o ocazie de eliberare a stresului acumulat, si totodata o experienta erotica unica.
De aceea, salonul de masaj erotic Babylon Masaj, prin atmosfera creata in salon si calitatea serviciilor oferite, incearca sa va rupa de viata de zi cu zi si sa va arunce intr-o experienta unica, erotica, rafinata, si totodata foarte relaxanta.

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi

Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta.

Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels Iasi.

Castigi cat vrei, muncesti cand vrei, te dezvolti armonios!


Cel mai profesional salon masaj oriental angajeaza fete cu sau fara experienta pentru postul de maseuza. Varsta minim 18 ani OFERIM -contract de munca -program dupa alegerea ta -cazare gratuita -sedinte solar, spa, infrumusetare -garantam minim 8 clienti pe zi -posibilitate de plata la zi sau comision, cerem si oferim seriozitate!

Pentru detalii : Tel: 0742380094


ASTA ESTE CEEA CE ITI DORIM SI CEEA CE SPERAM SA REALIZEZI ALATURI DE NOI.

Video

Angajare Masaj Erotic Angels Iasi

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta. Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels...

Video

Aici puteti veea cum arata una din camerele noastre ! VID_20150805_192944.3gp (7,6 MB)