Bar & Lounge

Bar & Lounge

– Private Massage & SPA va ofera un bar profesionist, cu un sortiment ales de bauturi alcoolice si racoritoare.

Din respect pentru intimitatea dvs, barul este destinat exclusiv clientilor care utilizeaza si serviciile de masaj si spa pe care le oferim.

Servirea bauturilor se poate face in zona de cafenea (lounge), cu o capacitate de 10 persoane, sau in orice alta zona a locatiei, respectiv ariile de primire, camerele destinate masajului sau zona de spa.

Ce ne diferentiaza de alte saloane din acest punct de vedere?
Noi nu va grabim sa va dam repede o bautura si sa va trimitem in masaj.
Deoarece avem o locatie spatioasa, clientii care vin la masaj pot sa se relaxeze mai intai in zona de lounge, servind un suc, o cafea, o bere sau chiar o sticla de vin, avand ocazia sa se acomodeze cu salonul si sa le cunoasca mai bine pe maseuzele noastre, care ii vor tine companie in tot acest timp.
Facem tot posibilul ca grupurile de clienti pe care le primim sa nu se intalneasca intre ele.
Configurarea si compartimentarea vilei ne permit sa putem servi simultan pana la 3 grupuri de clienti.

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi

Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta.

Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels Iasi.

Castigi cat vrei, muncesti cand vrei, te dezvolti armonios!


Cel mai profesional salon masaj oriental angajeaza fete cu sau fara experienta pentru postul de maseuza. Varsta minim 18 ani OFERIM -contract de munca -program dupa alegerea ta -cazare gratuita -sedinte solar, spa, infrumusetare -garantam minim 8 clienti pe zi -posibilitate de plata la zi sau comision, cerem si oferim seriozitate!

Pentru detalii : Tel: 0759176614


ASTA ESTE CEEA CE ITI DORIM SI CEEA CE SPERAM SA REALIZEZI ALATURI DE NOI.

Video

Angajare Masaj Erotic Angels Iasi

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta. Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels...

Video

Aici puteti veea cum arata una din camerele noastre ! VID_20150805_192944.3gp (7,6 MB)