3 Modele frumoase noi

Salonului Masaj Erotic Angels Iasi i s-a marit echipa cu 4 Modele superbe, inalte, doua  cu forme, sani mari, fund bombat si inca doua domnisoare foarte frumoase, brunete slim, care sunt noi in Arta Masajului.
Pozele cu acestea vor fi puse pe site in decursul acestei saptamani.
Precizam ca 3 dintre cele venite noi, lucreaza pe timp de zi alaturi de Ana, superba blonda, iar celelalte fete : Cosmina,  Oana si Raluca, inclusiv una din domnisoarele noi, au programul de seara, dupa ora 20:00 pana dimineata in jur de ora 6:00.
Nu ezita sa iti faci o programare sau sa ne vizitezi pentru  a cunoaste domnisoarele noi, de a trai o experienta noua, sau de a reveni la cele deja cunoscute !

Va asteptam cu programari la nr de tel 0758989094 sau pe adresa oficiala de Facebook " Masaj Erotic Angels Iasi " !!!

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi

Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta.

Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels Iasi.

Castigi cat vrei, muncesti cand vrei, te dezvolti armonios!


Cel mai profesional salon masaj oriental angajeaza fete cu sau fara experienta pentru postul de maseuza. Varsta minim 18 ani OFERIM -contract de munca -program dupa alegerea ta -cazare gratuita -sedinte solar, spa, infrumusetare -garantam minim 8 clienti pe zi -posibilitate de plata la zi sau comision, cerem si oferim seriozitate!

Pentru detalii : Tel: 0759176614


ASTA ESTE CEEA CE ITI DORIM SI CEEA CE SPERAM SA REALIZEZI ALATURI DE NOI.

Video

Angajare Masaj Erotic Angels Iasi

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta. Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels...

Video

Aici puteti veea cum arata una din camerele noastre ! VID_20150805_192944.3gp (7,6 MB)