~Halloween la Erotic Angels Iasi ~

~Doua seri speciale pentru invitati speciali ~

Cu ocazia Noptii de Halloween, am decis sa organizam in Salonul Erotic Angels in noptile de 27 si 28 Octombrie o mica schimbare de ambient si de preturi pentru iubitorii de placere !

Am pregătit pentru tine surprize terifiante, costumatii autentice sexy, bauturi gratuite la intrarea in Salon si un discount de 10 % in aceste doua seri, toate acestea petrecându-se într-un cadru ce îţi va da fiori,de-a dreptul! Lasă-ţi teama deoparte şi relaxeaza-te la cea mai erotica petrecere de Halloween.

Programarile se fac telefonic la nr 0747783075

 

 

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi

Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta.

Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels Iasi.

Castigi cat vrei, muncesti cand vrei, te dezvolti armonios!


Cel mai profesional salon masaj oriental angajeaza fete cu sau fara experienta pentru postul de maseuza. Varsta minim 18 ani OFERIM -contract de munca -program dupa alegerea ta -cazare gratuita -sedinte solar, spa, infrumusetare -garantam minim 8 clienti pe zi -posibilitate de plata la zi sau comision, cerem si oferim seriozitate!

Pentru detalii : Tel: 0759176614


ASTA ESTE CEEA CE ITI DORIM SI CEEA CE SPERAM SA REALIZEZI ALATURI DE NOI.

Video

Angajare Masaj Erotic Angels Iasi

Alatura-te echipei Erotic Angels Iasi Chirie gratuita vila sau apartament de lux, comisioane si plati la zi, cursuri si training, evenimente si in timpul liber, concursuri motivante.Noi investim in imaginea ta. Vino la interviu si descopera 20 de motive pentru a alege Erotic Angels...

Video

Aici puteti veea cum arata una din camerele noastre ! VID_20150805_192944.3gp (7,6 MB)